Back to list
20/06/2024

België – Luxemburg: de levensverzekering als verbindend element

Ontdek hoe de financiële en de expertise inzake vermogensbeheer van het Groothertogdom Luxemburg en België samenkomen teneinde een internationale clientèle van dienst te zijn!

Op 20 juni 2024 organiseert ACA in Brussel een conferentie gewijd aan Luxemburgse levensverzekeringen onder het motto: “België – Luxemburg: de levensverzekering als verbindend element”. Tijdens deze aangelegenheid zullen 6 vooraanstaande experts hun expertise delen tijdens 2 rondetafelgesprekken.

Belgische investeerders, die enerzijds meer en meer veeleisend zijn geworden en anderzijds geconfronteerd worden met complexe familiesituaties, zijn op zoek naar beleggingsoplossingen ten einde het hoofd te kunnen bieden aan een regelgevend kader in permanente ontwikkeling is. Meer dan louter een beleggingsinstrument is de Luxemburgse levensverzekering een uiterst geschikt middel inzake vermogensbeheer en -overdracht naar de toekomstige generaties toe; om een antwoord te kunnen bieden op de uitdagingen verbonden aan een sterk geregionaliseerde Belgische fiscaliteit.

Tijdens deze discussies zullen onze experts de nadruk leggen op effectieve strategieën om een vermogen veilig te stellen en te laten groeien binnen een internationale context, nadruk wordt daarbij gelegd op het belang van levensverzekeringen voor Belgische beleggers in het bijzonder.

Wanneer ? Donderdag 20 juni 2024
Of ? Het Kasteel van Terhulpen - Brussels

INSCHRIJVING & PROGRAMMA